REGULIERE GROEPSTRAININGEN

kracht- en conditietraining

Bij Breda Strength & Conditioning trainen we gestructureerd, doelgericht en met blokken van 6 weken. De trainingen bestaan uit krachttrainingen met o.a. barbells, bumperplates, zandzakken, kettlebells en lichaamsgewicht, prowlers en slees.

 

Workout 1 t/m 5 bestaan uit krachttrainingen met een tot twee main lifts, gevolgd door een conditionering als afsluiter. Niet alle trainingen zijn hetzelfde, als iemand net begint met deze manier van trainen, net hersteld (of herstellende) is van een blessure, of gewoon even een dagje wat minder goed in zijn energie zit, hebben we trainingen die ideaal zijn om weer “in te klikken” met de normale trainingen (workout 4 en 5). Deze trainingen zijn ook geschreven als aanvulling op de zware trainingsdagen. In het rooster zie je exact wanneer welke training gegeven wordt, dus zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Daarnaast hebben we nog 2 trainingen meer gericht op conditie.

Enerzijds de speciale obstacletrainingen met o.a. touwklimmen en hardlopen met attributen (zoals bakstenen voor gripkracht), om je goed voor te bereiden op een obstacle of mudrun. Anderzijds de zogenaamde candidate-workouts, een circuittraining met hoofdzakelijk lichaamsgewichtoefeningen.

 

Voor de beginnende (kracht)sporter hebben we speciale beginnerstrainingen, waar we in kleine groepen de basisoefeningen behandelen op een wat rustiger tempo en de nadruk op het aanleren van de juiste techniek ligt.

 

Ongeacht het niveau van de sporter, van beginner tot gevorderden, iedereen kan meedoen aan onze trainingen!

 

Erover lezen is natuurlijk leuk, maar beter is het zelf te ervaren. Dus meld je snel aan voor 2 weken gratis proeftrainen!