GRATIS PROEFTRAINEN?

meld je hieronder gratis en vrijblijvend aan

Niet 1 training, niet 1 week, maar maar liefst 2 weken gratis en vrijblijvend proeftrainen. Zo heb je tenminste de mogelijkheid om echt te ervaren hoe het is om bij ons te trainen, kun je de verschillende workouts uitproberen, leer je onze verschillende coaches kennen en leren wij jou een beetje kennen!

 

Heb je nog nooit eerder bij ons getraind, dan raden we je aan te starten met een beginnerstraining of een workout 4 of 5 (zie rooster) om je niveau te bepalen en samen te kijken wat het beste bij jouw wensen en doelen past. Komen die tijden je niet uit, dan ben je natuurlijk ook bij een van de andere trainingen van  harte welkom!

En na die 2 weken? Wat jij wil. Vind je het leuk? Super! Dan word je lid. Blijkt het toch niets voor je te zijn, ook geen enkel probleem! Dan hopen we dat je 2 goede weken bij ons gehad hebt en wat nieuws hebt geleerd.

 

Als je onderstaand formulier hebt verzonden, ontvang je binnen 48 uur een email met de activatielink en kun je zelf in onze online portal je eerste training reserveren.

 

Tot snel!

LET OP! Het kan zijn dat onze mails in je spambox komen. Dus check hem komende tijd meerdere malen als je je hebt aangemeld via onderstaand formulier of voeg  info@bredasc.com toe aan je veilige lijst/contacten.

Voor- + achternaam*

Straat + huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum (JJJJ-MM-DD)*

Telefoonnummer*

E-mail*

Gewenste startdatum proefperiode (JJJJ-MM-DD)*

Wil je verder nog wat kwijt?

* verplicht veld