THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Sporten in Breda? Kom langs bij Breda Strength & Conditioning

Ben je op zoek naar de ideale plek om te sporten in Breda? Breda Strength & Conditioning is meer dan alleen maar sporten of fitness en doet het net even anders dan andere sportscholen. Bij ons ga je effectief aan de slag met een helder doel en gedegen aanpak. Op die manier kun je het meeste uit jouw training halen. Wij maken sporten in Breda niet alleen leuk, maar ook zinvol met een programma op maat waarbij er echt aandacht is voor jouw behoeften en niveau; of je nu begint bij 0 of al een ervaren sporter bent.

Combinatie van hard werken en hard ontspannen

In onze sportschool in Breda maken we geen gebruik van de grote apparaten die je in andere sportscholen ziet. We doen alles door middel van losse materialen zoals barbells, bumperplates en prowlers. Ben je nog niet bekend met deze attributen? Geen probleem, je krijgt het tijdens de training allemaal uitgelegd. In hechte teams ga je met elkaar sporten in Breda. De trainingen worden op elk niveau

verzorgd door professionele, capabele en gedreven coaches die jou met elk doel kunnen helpen; of het nu gaat om blessurepreventie, meer energie of kracht of een slanker lichaam. Je zult zien dat ook jouw doelen haalbaar zijn! Mensen beter maken op korte, middellange en lange termijn, dat is de kunst en onze expertise.

Voeding en sport

Bij BredaSC bieden wij meer aan dan alleen sporten in Breda. Naast het fysieke werk, speelt het mentale aspect een even grote, al dan niet grotere, rol. ‘The mind is primary. Where the mind goes, the body follows.’ Daarnaast stellen wij geen ijzeren disciplines op voor je voedingspatroon overdag, want dat hou je vaak maar even vol. Wel gaat onze personal coach met je kijken naar eetgewoontes die je eenvoudig kunt aanpassen, terwijl je waarschijnlijk ook al eetpatronen hebt waar je gewoon aan vast kunt blijven houden. Wanneer je gaat sporten bij BredaSC verleg je je fysieke grenzen en word je mentaal ook ijzersterk. Built to last.

Ook proberen?

Sporten Breda