REGULIERE GROEPSTRAININGEN

kracht- en conditietraining

Bij Breda Strength & Conditioning trainen we gestructureerd, doelgericht en in blokken van 6 weken. De trainingen bestaan uit kracht- en/of conditietrainingen met o.a. barbells, bumperplates, zandzakken, kettlebells, lichaamsgewicht, prowlers en slees. (No worries, we leggen alles rustig uit, en de coach begeleidt jou en je buddy’s de gehele les.)

 

In het rooster zie je exact wanneer welke training gegeven wordt, dus zo kom je (m.u.v. FYF) niet voor verrassingen te staan.

 

We lopen de trainingen even per niveau door:

Beginner

 • Beginnerstraining
  Voor de beginnende (kracht)sporter hebben we speciale beginnerstrainingen, waar we in kleine groepen de basisoefeningen behandelen op een wat rustiger tempo en de nadruk nog meer dan in onze andere lessen ligt op het aanleren van de juiste techniek om jou vooral uit de blessures te houden/helpen.
 • Structural 1 & 2
  De perfecte training voor iemand die net begint met onze manier van trainen, hersteld of herstellende is van een blessure, of gewoon even een dagje wat minder goed in zijn energie zit. Deze trainingen zijn ook geschreven als hersteltraining ter afwisseling van de zware trainingsdagen. We trainen in deze les nieuwe bewegingen, motorische vaardigheden, balans, flexibiliteit en rompstijfheid en momenteel komen er ook wat strongman-elementen in naar voren.

Voor iedereen die voor het eerst bij ons komt training, raden we ALTIJD als eerste training een beginnerstraining of structural aan. Zodat jij kunt wennen aan onze manier van lesgeven en wij jou kunnen adviseren over de trainingen die nog meer geschikt zouden zijn voor jou.

Intermediate

 • Strength 1 & 2
  Dit is onze “originele” strength & conditioning les en is opgebouwd uit een krachtgedeelte met 1 tot 2 main lifts, gevolgd door een max. 10 min. durende conditionering en een afsluiter.
 • Candidate training
  Dit is hoofdzakelijk een conditionele workout of een training die zich richt op krachtuithoudingsvermogen. Als voorbereiding op een opleiding of carrière bij defensie of om gewoon smerig fit te worden.
 • Obstacle training
  Deze trainingen focussen zich op alles wat je nodig hebt bij het doen van een obstacle run. Gripkracht, behendigheid, conditie, mindset, enzovoorts.

Advanced

 • FYF (Fuck You Friday)
  FYF is onze meest uitdagende training, zowel fysiek als mentaal, en staat voor Fuck You Friday. Not for the weak-hearted/minded.

 

2 weken gratis en vrijblijvend proeftrainen

Ongeacht het niveau van de sporter, van beginner tot gevorderde, iedereen kan meedoen aan onze trainingen.

 

Erover lezen is natuurlijk leuk, maar beter is het zelf te ervaren. Dus meld je snel aan voor 2 weken gratis proeftrainen!