REGULIERE GROEPSTRAININGEN

kracht- en conditietraining

Bij Breda Strength & Conditioning trainen we gestructureerd, doelgericht en in blokken van 6 weken. De trainingen bestaan uit kracht- en/of conditietrainingen met o.a. barbells, bumperplates, zandzakken, kettlebells, lichaamsgewicht, prowlers en slees. (No worries, we leggen alles rustig uit, en de coach begeleidt jou en je buddy’s de gehele les.)

 

In het rooster zie je exact wanneer welke training gegeven wordt, dus zo kom je (m.u.v. FYF) niet voor verrassingen te staan.

 

We lopen de trainingen even per niveau door:

Beginner

 • Structural 1 & 2
  De perfecte training voor iemand die net begint met onze manier van trainen, hersteld of herstellende is van een blessure, of gewoon even een dagje wat minder goed in zijn energie zit. Deze trainingen zijn ook geschreven als hersteltraining ter afwisseling van de zware trainingsdagen. We trainen in deze les nieuwe bewegingen, motorische vaardigheden, balans, flexibiliteit en rompstijfheid en momenteel komen er ook wat strongman-elementen in naar voren.

Intermediate

 • Strength 1 & 2
  Dit is onze “originele” strength & conditioning les en is opgebouwd uit een krachtgedeelte met 1 tot 2 main lifts, gevolgd door een max. 10 min. durende conditionering en een afsluiter.
 • Candidate training
  Dit is hoofdzakelijk een conditionele workout of een training die zich richt op krachtuithoudingsvermogen. Als voorbereiding op een opleiding of carrière bij defensie of om gewoon smerig fit te worden.
 • Obstacle training
  Deze trainingen focussen zich op alles wat je nodig hebt bij het doen van een obstacle run. Gripkracht, behendigheid, conditie, mindset, enzovoorts.

Advanced

 • FYF (Fuck You Friday)
  FYF is onze meest uitdagende training, zowel fysiek als mentaal, en staat voor Fuck You Friday. Not for the weak-hearted/minded.

BIJ ONS JE DOELEN BEREIKEN?

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Schrijf je direct in voor ons Good to Go-programma. 4 weken full focus op voeding, training en mindset, zodat je daarna Good to Go bent om onze reguliere lessen in te gaan. Voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Klik hier voor meer informatie.

EERST EVEN GRATIS KENNISMAKEN?

Dat kan natuurlijk ook. Vraag hier een gratis intakegesprek aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard kun je ook zo vaak als je wil bij onze lessen komen kijken.