THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Ons alternatief voor crossfit

Crossfit is al een hele tijd razend populair. Wat in 1996 begon in een kleine sportschool in Santa Cruz, groeide uit tot een wereldwijd bekend sportfenomeen. Hierdoor zien we dat veel (vooral beginnende) sporters hiernaar zoeken. Ook mensen die bij ons komen waren hier vaak naar op zoek. Ze zochten bijvoorbeeld naar Crossfit in Breda of Crossfit in Etten-leur. Er kleven alleen ook wel enkele nadelen aan deze manier van sporten. Of je nu net begint, of al een tijdje met sport bezig bent, met onze Strength & Conditioning-trainingen bereik jij al je doelen die je wil halen, zonder de nadelen.

Doel en nadelen van Crossfit

Het doel van Crossfit is natuurlijk om fit en gezond te worden. Grote kans dat als je hiernaar zocht, je eigenlijk een manier zoekt om af te vallen of je spierkracht te vergroten. Sporten is gezond, en we ontkennen zeker niet dat je van deze manier van sporten fit en gezond wordt. Maar zoals altijd zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en is de ene wat effectiever dan de ander. Met ons unieke trainingsprogramma bereik je al die doelen, alleen sneller en met een veel lagere kans op blessures.

Over trainen bij Breda Strength & Conditioning

Bij ons pak jij dus de voordelen zonder de nadelen, en bereik jij alle doelen die je wilt bereiken. Samen bekijken we precies wat je doelen zijn en hoe je die het beste kunt behalen. We kijken hierbij specifiek naar jouw situatie. Wil jij bijvoorbeeld afvallen? Dan wil je na het afvallen natuurlijk ook op jouw streefgewicht blijven! Daarom is het erg belangrijk om een trainings- en ook vooral voedingsschema samen te stellen wat je vol kunt houden nadat je op je streefgewicht zit. Het moet niet voelen als een dieet, maar een langdurige aanpassing van je eetpatroon zijn, jouw nieuwe gewoonte. Dit is sowieso erg belangrijk voor je gezondheid. Stabiel op overgewicht zitten, is namelijk lang niet zo ongezond als het yo-yo effect! Met andere woorden, tien kilo te zwaar zijn, is in veel gevallen beter dan tien kilo afvallen en dan weer aankomen.

Of je dus op zoek was naar afvallen Breda, een personal trainer Etten-leur, ‘Crossfit in Breda’ of ‘Crossfit in Etten-leur’, tenzij het jouw doel is om CrossFit-wedstrijden te doen, is Strength & Conditioning een betere fit. Wij bieden geen crossfit aan. Ben je wel op zoek naar crossfit in Breda, kijk dan bij onze overburen bredacrossfit.nl. Bij ons bereik je jouw doelen langdurig! Schrijf je meteen in voor ons Good to Go-programma en ervaar zelf hoe leuk het kan zijn om fitter én gezonder te worden!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

crossfit etten-leur
crossfit breda
afvallen breda