THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Effectieve fitness bij Breda Strength & Conditioning

Bij onze fitness, Breda Strength & Conditioning, kun je op een unieke manier sporten. Je gaat in hechte teams en onder persoonlijke begeleiding van een gedreven coach aan de slag. Geen grote apparaten, geen televisies en zelfs geen douches. Bij ons is alles gericht op het verbeteren van je kracht en je conditie. Je kunt bij ons beginnen op verschillende niveaus, we helpen je bij het opstellen van je doelen en verwachten daarnaast 100% inzet van jouw kant. In blokken van zes weken zal je zowel fysiek als mentaal veel vooruitgang boeken.

De ideale plek voor zelfontplooiing

De combinatie van krachttraining en opbouw van je conditie geven je energie zoals je nog nooit eerder hebt gehad. Daag jezelf uit om steeds iets zwaarder te trainen en net iets harder te lopen!

Bij Breda Strength & Conditioning draait alles om jouw ontwikkeling en het werken in hechte teams zorgt ervoor dat je samen doelen bereikt. Dit is een andere, maar effectieve manier van fitness in Breda.

Niet zeker of je er klaar voor bent?

Wil je graag een strakker lichaam in de zomermaanden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Bij Breda Strength & Conditioning kun je niet één week, maar zelfs twee weken gratis en vrijblijvend proeftrainingen volgen. Zo maak je kennis met onze manier van trainen, de verschillende workouts en de coaches. Neem daarom snel eens contact op met onze gym in Breda voor een programma op maat. Ons telefoonnummer is 06-14722668.

Ook proberen?

Fitness Breda