THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Iedereen kan terecht bij fitness Breda Strength & Conditioning

In de fitness van Breda Strength & Conditioning is iedereen welkom, ongeacht het niveau of ervaring. Vanuit de filosofie dat toewijding en hard werk resultaat oplevert, zult u automatisch vooruitgang boeken. Indien u deze ingesteldheid deelt, bent u bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres. In de fitness in Breda kunt u terecht voor groepslessen volgens verschillende niveaus en doelstellingen, personal training, tot zelfs specifieke trainingen bedoeld als voorbereiding op een opleiding of carrière bij defensie.

Fitness Breda Strength & Conditioning anders dan andere gyms

Bij de fitness Breda Strength & Conditioning gaat men helemaal anders te werk dan bij andere gyms of sportscholen. Zo zult u er bijvoorbeeld geen tv’s of machines tegenkomen, maar is enkel datgene aanwezig dat nodig is om sterker en fitter te worden. Tijdens de groepslessen wordt er samen met de andere leden en ervaren coaches gewerkt aan uw doelstellingen. Dat werkt aanstekelijk en zo zult u automatisch elkaar naar een hoger niveau stuwen. Indien u liever individueel werkt, kunt u altijd opteren voor de personal training waar u één op één kunt werken met uw trainer.

Verschillende groepslessen volgens niveau bij fitness Breda

Bij de fitness in Breda wordt er gewerkt volgens ieders niveau, ervaring en mogelijkheden. Men gaat er van uit dat elk trainingsblok zes weken duurt en in die tijd worden dankzij een gestructureerde en doelgerichte aanpak hoge resultaten geboekt. Er is voor ieder wat wils. Ook beginners kunnen altijd terecht bij de instapklare groepslessen. In het begin worden er in kleine groepen basisoefeningen aangeleerd en wordt er voornamelijk gefocust op de juiste uitvoering om blessures te vermijden. In een mum van tijd kan dan worden aangesloten bij een groep voor meer ervaren sporters. Zo worden er verschillende trainingen georganiseerd voor zowel krachtsporters als zij die hun (kracht)conditie willen verbeteren. Er is zelfs een groepsles voor zij die elke keer de limieten willen opzoeken.

Geniet van gratis proeftrainingen gedurende twee weken bij fitness Breda

Of u nu net begint met fitness of al jaren krachtoefeningen doet, iedereen kan bij fitness Breda Strength & Conditioning vrijblijvend genieten van gratis proeftrainingen gedurende twee weken. Tijdens die periode kunt u kennismaken met de manier van werken, de sfeer in de gym opsnuiven en ontdekken of dit wel iets voor u is. Indien u door de microbe gebeten bent, kunt u opteren voor een abonnement. Er zijn verschillende formules beschikbaar, geheel afgestemd op uw wensen. Een voordeel dat alle abonneehouders genieten is dat zij elke zaterdagvoormiddag vrij kunnen trainen tijdens de open fitness in Breda.

Ook proberen?

Fitness Breda