THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Iedereen welkom in gym Breda Strength & Conditioning

In de gym van Breda Strength & Conditioning kan iedereen terecht, ongeacht het niveau. Het enige dat je hoeft mee te brengen is je toewijding om hard te werken. Dat is een visie die door de hele gym, haar coaches en leden hoog in het vaandel wordt gedragen. Met de juiste instelling en de aanstekelijke omgeving van de gym van breda Strength & Conditioning zal je automatisch vooruitgang boeken. De gym in Breda biedt groepslessen in verschillende niveaus, personal training, blessurepreventie- en behandeling tot zelfs specifieke trainingen bestemd voor mensen actief binnen defensie of zij die een militaire carrière ambiëren.

Breda Strength & Conditioning valt niet te vergelijken met andere gyms

De gym Breda Strength & Conditioning valt niet te vergelijken met andere gyms en sportscholen. Het is er niet de grote luxe wat betreft randzaken. Zo zijn er geen tv’s of machines, maar enkel de essentiële middelen die nodig zijn om vooruitgang te boeken. Tijdens de groepslessen zal je met andere leden en professionele coaches elkaar automatisch naar een hoger niveau tillen. Wens je liever onder persoonlijke begeleiding te werken, dan kan je individueel met een van de coaches aan de slag.

Groepslessen in gym Breda aangepast volgens niveau

Bij de gym Breda Strength & Conditioning wordt er erg gestructureerd gewerkt om zo hoog mogelijke resultaten te behalen. De doelgerichte groepstrainingen worden georganiseerd in blokken van zes weken. Zo zijn er verschillende groepslessen voor beginners waar in kleine groepen basisoefeningen worden aangeleerd en de nadruk vooral ligt op de techniek en uitvoering. Daarnaast zijn er ook verschillende groepen voor meer ervaren kracht- en conditie sporters tot zelfs een training voor de meest gevorderde sportlui die ervan houden om helemaal tot de limiet te gaan. Tijdens de sfeervolle groepslessen zullen zowel de coaches als de andere leden elkaar naar een hoger niveau tillen omdat samen trainen met gelijkgezinden altijd de vruchten afwerpt.

Twee weken gratis proeftrainingen bij gym in Breda

Ongeacht ervaring en niveau, krijgt iedereen die nieuw is bij Breda Strength & Conditioning de kans om vrijblijvend twee weken gratis deel te nemen aan proeftrainingen. Zo kan je kennismaken met de gym in Breda en wennen aan de manier van lesgeven. Nadien kan je desgewenst kiezen voor een abonnement. Er zijn abonnementen voor leden die één keer per week willen trainen, twee keer tot onbeperkt. Alle abonneehouders kunnen eveneens vrij trainen op zaterdagvoormiddag tijdens de open gym in Breda.

Ook proberen?

Gym Breda