THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Maak kennis met onze gym in Breda

Breda Strength & Conditioning is sinds 2011 de toonaangevende gym in Breda. Onze gym begon op een bovenverdieping, boven een garage. Binnen no-time kwamen er meer dan dertig mensen trainen, op een toen nog relatief onbekende manier. Inmiddels hebben we een prachtige locatie achter de Hornbach, in de Kalshoven.
Wil je het liefst je lichaam trainen zonder teveel poespas of afleiding? Dan is Breda Strength & Conditioning de plek voor jou. Geen televisies, geen machines voor hardlopen, geen douches. Je bent uitsluitend bezig met het opbouwen van je kracht en conditie met losse attributen zoals barbells, zandzakken en kettlebells en je eigen lichaamsgewicht. Onze gym in Breda is een thuisbasis waar je je grenzen fysiek en mentaal op een verantwoorde manier verlegt.

Haal meer uit je lichaam

Je kunt bij ons individueel trainen, maar ook professionele hulp krijgen van een personal trainer. Samen met hem of haar ga je aan de slag, op naar een hoger niveau, elke week weer een stapje verder. Na hard werken volgt bij onze gym in Breda ook hard ontspannen, want soms even rust pakken is minstens zo belangrijk als hard trainen.

Beginnen vanaf 0? Geen probleem!

Ben je nog niet zo fit als je misschien zou willen zijn? Geen enkel probleem. Onze coaches gooien je nooit direct in het diepe en stellen een effectief programma voor je op, geheel aangepast op jouw doelen. Wij trainen mensen van ieder niveau van 17 tot 70 jaar. Van student tot senior, van actieve sporter tot militair, van beginner tot professioneel atleet. We nemen alle tijd voor je, zodat je écht verschil zult merken. Krachttraining geeft je meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven en je zult je zeker veel fitter voelen. Conditietraining maakt daarnaast het verschil en geeft je de energie om door te gaan.

Combinatie met voeding

Hard werken in de gym betekent ook discipline buiten onze sportschool. Wij zetten ons compleet in voor jouw resultaat en dat verwachten we ook van jou: 100% effort. We kijken samen met jou naar gewoonten waar je ook prima zonder kunt. Hard werken en meer energie in het dagelijks leven? Kom trainen bij onze gym: Breda Strength & Conditioning. Built to last.

Ook proberen?

Gym Breda