ONZE COMMUNITY

#bestmembersever

Breda Strength & Conditioning is een gym waar we waarde hechten aan hard werken en effort. Iedereen presteert op zijn/haar eigen niveau, maar iedereen geeft wel zijn/haar volledige inzet.

 

We trainen om persoonlijk, maar ook als buddypaar of als team, vooruitgang te boeken. Tijdens of na de workout “supporten” we elkaar.

 

We helpen elkaar naar een hoger niveau, om zowel fysiek, als mentaal beter te kunnen presteren.

Ongeacht je niveau. Beginnend of gevorderd, het maakt niet uit; bij BredaSC wordt hard werken beloond!

 

Er is geen plek voor haantjes gedrag of opgeblazen ego’s. De leden staan centraal en wij hechten als coaches waarde aan kwaliteit, toewijding, hard werken en team spirit.

Waarom ik bij BredaSC ben gekomen, gebleven en ga blijven, is vanwege de enorme kundigheid van de coaches. De houding en uitvoering zijn belangrijker dan er "cool uitzien" en zwaar liften of iets dergelijks. Het rauwe randje, daar moest ik in eerste instantie even overheen, maar dat is nu juist hetgene wat ik heerlijk vind. Niet het mutsen, piepen en excuses verzinnen, maar gewoon doen. Mee doen, op je eigen niveau. De gezelligheid, gedrevenheid, vakkennis, toewijding, motivering, aanmoedigend en oprechtheid zijn woorden die staan! BredaSC, alle coaches, wil je op alle vlakken naar het volgende niveau krijgen. #kusjedoei 😉

Heilke de Been

Waarom ik ondertussen al sinds 2012 bij BredaSC train, is omdat het een "andere" sportschool is. Het is geen 13-in-een-dozijn-sportschool, waar je tussen de mooiboys en insta-famous mensen met hun Mens Health-"workout" door moet lopen. Waar je voor betaalt, krijg je ook zeker terug. Constante, hoogstaande kwaliteit, kennis van trainen en voeding (maar dan ook echte diepgaande kennis), gedrevenheid van zowel de coaches als van de andere leden, een platform waar coaches en leden elkaar ontmoeten en zelfs samenwerkingen aangaan en/of vriendschappen uit ontstaan. Het is toegankelijk voor iedereen (ook al oogt het zo op het eerste gezicht niet). Functioneel én esthetisch trainen.

Joey van Iersel

Bij BredaSC is NO ESCAPE! Niet alleen de trainer is toegewijd aan jouw training, maar ook de buddy's aan elkaar. Dat stimuleert en motiveert. De kwaliteit van de (inhoudelijke) trainingen is hoog. De trainingen zijn afwisselend en in groepen van max. 12 personen. Het allerbelangrijkste voor mij is het sterke COMMUNITYGEVOEL waar BredaSC veel aandacht aan besteed door regelmatig buiten de reguliere trainingen om events te organiseren, inclusief BBQ... 🙂

Johan van Bavel