THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Sterker en fitter worden met personal training bij Breda Strength & Conditioning

Bij Breda Strength & Conditioning ontvangt u de beste personal training in de regio. Onder uiterst professionele persoonlijke begeleiding kan iedereen er zijn vormpeil naar een hoger niveau tillen en houden. Zij zullen samen met u kijken hoe u op korte en lange termijn de vruchten kunt plukken van uw trainingsplan. Ongeacht uw ervaring en mogelijkheden, kunt u met toewijding en hard werk de gewenste vooruitgang boeken, sterker en fitter worden. Dat is een visie die gedragen wordt door alle coaches en leden van Breda Strength & Conditioning.

Naar de essentie met personal training in Breda

Breda Strength & Conditioning heeft enkel de essentiële middelen in huis die nodig zijn om sterker te worden. Geen tv’s of machines dus. In combinatie met toewijding komen dan de resultaten vanzelf. En goed of slecht weer, er wordt zowel binnen als buiten getraind. Het schrikt sommigen misschien reeds af, maar de coaches laten niets aan het toeval over. Er wordt hard gewerkt, maar zeker ook hard ontspannen. Tijdens uw personal training in Breda zult u rustig opbouwen en worden de oefeningen steeds aangepast aan uw niveau.

Personal training in Breda anders dan bij andere gyms

Personal training bij Breda Strength & Conditioning ziet er helemaal anders uit dan bij andere gyms. Geen gestandaardiseerde voedingsschema’s of voorschriften wat u wanneer op de dag moet eten, maar een doorgedreven analyse van uw leefgewoonten. Want indien u uw streefdoel hebt bereikt, is het belangrijk dat u daar ook blijft. Met personal training in Breda zullen er dan ook altijd eetgewoonten zijn die u helemaal niet hoeft aan te passen en andere dingen zult u dan weer wel moeten veranderen. Dat geldt zowel qua voeding als slaap, rust en stressniveau. Toch zult u tijdens uw personal training in Breda worden gepusht waar mogelijk, maar zult u ook worden teruggefloten waar nodig.

Personal training bij Breda Strength & Conditioning volgens uw mogelijkheden

Of u nu wilt afvallen, aankomen of uw energiepeil wenst te verhogen, in de periode van uw personal training wordt er gestreefd naar de bewustwording en het kweken van gewoontes. Gewoontes zijn nu eenmaal makkelijker vol te houden op langere termijn. Het beste dieet is er een dat je lang kunt volhouden. Dat wordt altijd in de mate van het mogelijke aangepast aan uw leefstijl, activiteiten als ook uw fysieke mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor uw trainingsplan. Dat wordt door de coaches steeds afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
Neem contact op via info@bredasc.com of 06-14722668.

Ook proberen?

Personal training Breda