THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Personal training in Breda voor harde werkers

Op zoek naar personal training in Breda? Kom dan bij ons langs. Personal training is geen luxeproduct meer en steeds meer mensen zien het nut ervan in. We stellen een persoonlijk trainingsprogramma op, dat je zowel individueel als in hechte teams kunt doorlopen. Ons aanbod is anders dan bij andere sportscholen, want we werken zonder de grote apparaten die je normaal ziet in de gym. Geen crosstrainers, geen loopbanden, geen hangende televisies en zelfs geen douches. Je gaat met ons actief bezig in binnen- en buitenlucht. Ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan?

Breed aanbod voor iedereen

Bij ons kun je aankloppen als gevorderde die op zoek is naar meer uitdaging, maar ook als beginner. In plaats van personal training in Breda, noemen wij het personalized training, omdat jouw programma verschilt van dat van een ander, die misschien wel hetzelfde doel heeft. We hebben verschillende methodes en zullen aan de hand daarvan een persoonlijk plan opstellen dat het beste bij jou, je achtergrond en doelen past.

Wij maken jouw programma op maat aan de hand van jouw doel, trainingsgeschiedenis, blessures uit het verleden, beschikbare tijd, leefwijze en gewoonten. Kortom, Breda Strength & Conditioning is dé plek voor personal training in Breda.

Combinatie van training en voeding

Je hoeft bij ons niet vast te houden aan een streng dieet, wij richten ons liever op een oplossing die je vol kunt houden. Nu, straks en op de lange termijn. Coachen (het mentale aspect) is, zoals bij alles binnen BredaSC, ook binnen personal(ized) training een essentieel onderdeel. Wij willen jou de begeleiding op fysiek en mentaal vlak geven, op een manier die voor jou het beste werkt. Sommige eetgewoontes hoef je niet te veranderen, andere misschien wel. De fitness training met je coach zorgt voor de rest. Daag jezelf ook uit met personal training in Breda bij Breda Strength & Conditioning. Neem contact op via info@bredasc.com of 06-14722668.

Ook proberen?

Personal training Breda