GRATIS PROEFTRAINEN?

meld je hieronder gratis en vrijblijvend aan

2 weken lang gratis trainen

Niet 1 training, niet 1 week, maar maar liefst 2 weken gratis en vrijblijvend proeftrainen. Zo heb je tenminste de mogelijkheid om echt te ervaren hoe het is om bij ons te trainen, kun je de verschillende workouts uitproberen, leer je onze verschillende coaches kennen en leren wij jou een beetje kennen!

Beginner of gevorderde sporter?

Heb je nog nooit eerder bij ons getraind, dan raden we je aan te starten met een beginnerstraining of een Structural 1 of 2 (zie rooster) om je niveau te bepalen en samen te kijken wat het beste bij jouw wensen en doelen past. Komen die tijden je niet uit, dan ben je natuurlijk ook bij een van de andere trainingen van  harte welkom!

En na die 2 weken?

Wat jij wil! Je zit nergens aan vast. Dus vind je het leuk? Super! Dan word je lid. Blijkt het toch niets voor je te zijn, ook geen enkel probleem! Dan hopen we dat je 2 goede weken bij ons hebt gehad en heb je ongetwijfeld wat nieuwe dingen geleerd die je mee gebruiken in andere sporten of de rest van je leven buiten de gym.

Begin vandaag nog!

Als je onderstaand formulier hebt verzonden, heb je meteen toegang tot onze online portal en kun je direct zelf je eerste training reserveren.

 

Tot snel!

Klik hier om je aan te melden voor 2 gratis proefweken!

Je wordt doorgeleid naar een nieuw venster.

Kom je er niet uit? Mail naar info@bredasc.com.

LET OP!

Het kan zijn dat onze mails in je spambox komen.

Dus check je spambox komende twee weken meerdere malen als je je hebt
aangemeld en voeg info@bredasc.com en noreply@virtuagym.com (onze
ledenportal) toe aan je “veilige lijst” of contacten.