THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Sporten in Breda? Kom langs bij Breda Strength & Conditioning

Ben je op zoek naar de ideale plek om te sporten in Breda? Breda Strength & Conditioning is meer dan alleen maar sporten of fitness en doet het net even anders dan andere sportscholen. Bij ons ga je effectief aan de slag met een helder doel en gedegen aanpak. Op die manier kun je het meeste uit jouw training halen. Wij maken sporten in Breda niet alleen leuk, maar ook zinvol met een programma op maat waarbij er echt aandacht is voor jouw behoeften en niveau; of je nu begint bij 0 of al een ervaren sporter bent.

Combinatie van hard werken en hard ontspannen

In onze sportschool in Breda maken we geen gebruik van de grote apparaten die je in andere sportscholen ziet. We doen alles door middel van losse materialen zoals barbells, bumperplates en prowlers. Ben je nog niet bekend met deze attributen? Geen probleem, je krijgt het tijdens de training allemaal uitgelegd. In hechte teams ga je met elkaar sporten in Breda. De trainingen worden op elk niveau

verzorgd door professionele, capabele en gedreven coaches die jou met elk doel kunnen helpen; of het nu gaat om blessurepreventie, meer energie of kracht of een slanker lichaam. Je zult zien dat ook jouw doelen haalbaar zijn! Mensen beter maken op korte, middellange en lange termijn, dat is de kunst en onze expertise.

Voeding en sport

Breda Strength & Conditioning is meer dan alleen sporten in Breda. Wij zijn ervan overtuigd dat het mentale aspect een even grote, al dan niet grotere, rol speelt als het fysieke werk. Met deze mindset helpen wij jou dan ook graag verder. Vanuit de gedachte ‘the mind is primary; where the mind goes, the body follows’, leren wij je graag een positieve, gedisciplineerde houding aan te nemen. Wanneer jouw geest klaar is voor verandering, is jouw lichaam dat ook en zo kun je echte resultaten behalen. Sporten in Breda gaat dus niet enkel om het tillen van gewichten of het rennen van kilometers, maar ook om het creëren van een ijzersterke mentale gezondheid. Kom sporten in Breda bij BredaSC en voor je het weet ben jij ook ‘Built To Last’!

Ook proberen?

Sporten Breda