THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Sporten zonder afleiding bij onze sportschool in Breda

Ben je op zoek naar een sportschool in Breda waar je hard kunt werken zonder afleiding? Breda Strength & Conditioning is dé gym waar je zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen?

Een speciaal team van coaches

Bij onze sportschool in Breda staat een professioneel team van coaches voor je klaar om je van begin tot eind te ondersteunen bij je trainingen. Je hoeft niet al fit te zijn om bij ons te komen trainen, het enige dat we van je vragen is 100% effort. Op jouw eigen niveau en tempo helpen we je jouw doel te bereiken, door middel van goed geschreven programma’s in blokken van zes weken.

Alles voor meer kracht

Breda Strength & Conditioning gelooft in het principe van “The Mind is Primary”.

Zit het met jouw mindset goed? Dan volgt jouw lichaam vanzelf deze gemotiveerde gedachten. Wij werken samen, of individueel en hechten daarbij veel waarde aan discipline en hard werken. Bij ons is er geen ruimte voor grote ego’s of haantjes gedrag. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Kom dan trainen bij onze sportschool in Breda. Laat je informeren door onze coaches en voedingsdeskundigen en daag jouw lichaam en geest uit. Onze sportschool in Breda is open voor beginners en gevorderden. Wij helpen je graag verder tijdens jouw reis naar dat gezonde lichaam.

Aan de slag?

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze sportschool te Breda? Vraag dan snel jouw gratis intake in aan, vrijblijvend en dus zonder verplichtingen. Maak kennis met ons en onze manier van sporten. We maken graag even tijd voor je, dus wacht dus niet langer, check ons Good to Go-programma en vraag je gratis intake aan.

Vraag je gratis intake aan!

Sportschool Breda